a bed bug crawling on human skin

Den enkleste måten å sørge for at hjemmet ditt i Worcester forblir fritt for veggedyr

[ad_1]

Publiseringsdato: 3. november 2022
Kategori: Veggedyr

en veggedyr som kryper på menneskelig hud

Veggedyr er skadedyr som huseiere frykter og gruer seg til. Dessverre er de veldig vanskelige å forhindre, da de lett kan ta en tur inn i hjemmet ditt etter at du har besøkt et befengt sted. Når det er sagt, kan utdanne deg selv om disse skadedyrene hjelpe deg til raskt å identifisere og håndtere et angrep, hvis du skulle ha uflaks med å oppleve en. Les videre for å lære hvordan du holder hjemmet ditt veggedyrfritt ved hjelp av Worcesters skadedyreksperter.

Identifisering av veggedyr i Worcester

Hvis du er bekymret for at du kan ha et veggedyrangrep, er det viktig å handle så raskt som mulig før det blir vanskeligere å behandle.

Her er noen tegn som vil hjelpe deg å identifisere et veggedyrangrep, slik at du kan iverksette tiltak for å behandle det:

  • En sterk, ubehagelig, muggen lukt. I store mengder kan lukten være ganske ubehagelig.

  • Små, røde, kløende merker på huden. De lever ofte på utsatt hud.

  • Å se levende eller døde veggedyr. Du kan identifisere dem ved deres små kropper, som er rødbrune og ligner små eplefrø.

  • Små, rødbrune flekker på sengetøy. Dette er flekker fra veggedyrekskrement.

Hvis du merker ett eller flere av disse tegnene på veggedyr, kan du ha et angrep på hendene. Kontakt en profesjonell for lokal skadedyrkontroll for veggedyr.

Vaner og oppførsel av veggedyr innendørs

Veggedyr er nattaktive, kommer vanligvis ut om natten, når mennesker sover og er mest sårbare, selv om de kan forsøke å spise på andre tider av dagen. Ved måltid forlater de skjulestedene sine og tar seg til en menneskelig vert for å mate. De tiltrekkes av varme og tilstedeværelsen av CO2 og kan leve i opptil 20 måneder uten et måltid, selv om de vanligvis spiser hver femte til tiende dag.

Fem enkle måter å bli kvitt veggedyr på

Når du har identifisert en veggedyrangrep i Worcester, er det på tide å starte prosessen med å bli kvitt dem.

  1. Hvis du kommer tilbake fra en tur og mistenker at du har plukket opp veggedyr, vask alle klærne i kofferten på høy varme og støvsug bagasjen grundig.

  2. Fjern alt sengetøyet og plukk opp alle kjæledyrets tepper og vaskbare senger og leker. Kast det du kan og legg alt annet i vask på høyest mulig varme. Hvis den ikke kan vaskes, legg den i tørketrommelen i 30 minutter på høyeste varmeinnstilling.

  3. Vakuumoverflater, både porøse og ikke-porøse. Dette inkluderer madrasser, tepper, gulv, disker, bord, elektronikk osv. Når du er ferdig, forsegl posen og kast den.

  4. Lei eller invester i en damprenser. Høy varme er en av hovedmetodene fagfolk bruker for å behandle veggedyrangrep, så en damprenser kan være nyttig for å bli kvitt veggedyr og eggene deres.

  5. Kontakt en profesjonell. Profesjonell veggedyrkontroll er den mest effektive metoden for å eliminere veggedyrangrep.

Veggedyr er en av de mest utfordrende skadedyrene å bli kvitt. For å spare tid, penger og energi, kontakt et profesjonelt skadedyrbekjempelsesfirma for kvalitetsbekjempelse av veggedyr i Worcester.

Veggedyrkontroll for hjem i Worcester

Hvis du har et veggedyrangrep, har vi løsningene du trenger. Big Blue Bug Solutions har levert effektive og ansvarlige resultater innen skadedyrkontroll i over 80 år.

Teamet vårt hos Big Blue Bug Solutions er det beste alternativet når det kommer til behandling av veggedyr. Vi har verktøyene og ressursene for å få jobben gjort riktig. Kontakt oss 24 timer i døgnet, syv dager i uken, for å lære mer om vår prosess for bekjempelse av veggedyr. Hvis du har en veggedyrangrep i Worcester-hjemmet ditt, vil våre fagfolk gi deg resultatene du leter etter.

Tagger:
tegn på veggedyr |
identifisere veggedyr |
worcester veggedyrkontroll |[ad_2]

Kilde

Scroll to Top