Den beste måten å holde vaskebjørnene unna eiendommen din

Publiseringsdato: 27. november 2022
Kategori: Vaskebjørn

vaskebjørn om vinteren

Vaskebjørn kontroll er en av mange grunner til at folk søker profesjonell skadedyrbekjempelse. Disse skadedyrene kan raskt ta over hagen din og forårsake alle slags problemer, fra skade på eiendom til trakassering av kjæledyrene dine til spredning av sykdommer. Les videre for å lære mer om hvordan du forhindrer denne plagsomme dyrelivet, og hvordan fagfolk kan hjelpe eiendommen din til å være vaskebjørnfri i dag!

Hvor vaskebjørn kan gjemme seg på eiendommen din

Racoon skadedyrbekjempelse starter med å vite hvor du finner disse skadedyrene. De er komfortable mange steder, noe som betyr at de vil være glade for å bo nesten hvor som helst på eiendommen din. Nedenfor er noen av de vanligste stedene du finner vaskebjørn på eiendommen din:

  • Under verandaer: Dette gir dem et trygt sted å sove, hekke og reprodusere, så under verandaen eller dekket er et utmerket sted for vaskebjørn.
  • I låven eller skuret ditt: Hvis du har en ekstern bygning på eiendommen din, vil de sannsynligvis også ta opp plass i den, siden det er enda sikrere enn under en veranda.
  • Under låven eller skuret ditt: Hvis de ikke kan komme inn i låven eller skuret, er det nest beste alternativet å gå under den.
  • Loft: Et annet populært gjemmested for vaskebjørn er på loftet ditt. Når de først er inne, er de også vanskelige å fjerne.

Uansett hvor vaskebjørnene er på eiendommen din, har profesjonell skadedyrkontroll ferdighetene og verktøyene som trengs for å skylle dem ut og fjerne dem fra eiendommen din for alltid. Hvis du har oppdaget disse skadedyrene, ikke prøv å fange dem selv.

Hva du skal gjøre når du har sett vaskebjørnene

Vaskebjørn kan bli aggressiv hvis de føler seg truet. Selv om de ikke er det mest skremmende dyrelivet, kan de spre skadelige sykdommer som rabies til både deg og kjæledyrene dine. Hvis du har sett vaskebjørn rundt eiendommen din, er det beste du kan gjøre å ringe fagfolk for å få hjelp. Vi tilbyr omfattende vaskebjørnkontrolltjenester som ikke bare fjerner skadedyrene, men forhindrer dem i å komme tilbake. Ikke risiker å bli bitt eller riper og få en sykdom.

Fem effektive råd for vaskebjørnkontroll for hjem

De kan være vanlige her, men å holde vaskebjørnene unna eiendommen din trenger ikke å være en vanskelig oppgave. Nedenfor er fem ting du kan gjøre i dag for å holde vaskebjørnene borte fra hjemmet ditt:

  1. Ikke la kjæledyrmat ligge ute: Mange lar kjæledyrmat ligge ute. Dessverre er dette en gratis buffet for vaskebjørnene, og inviterer dem nærmere hjemmet ditt. Fjern dette for å gjøre stedet ditt mindre attraktivt for vaskebjørnene.
  2. Sikre søppelbøttene dine: Det er ingen hemmelighet at vaskebjørner elsker søppel. Hold søppelkassene dine sikre, og du vil legge merke til færre vaskebjørner i området.
  3. Unn plenen din for larver: Vaskebjørn vil også noen ganger bli tiltrukket av larvene på plenen din. Prøv å behandle plenen din for disse skadedyrene, og vaskebjørnene vil ha færre grunner til å komme nær hjemmet ditt.
  4. Blokker skjulestedene deres: Gjør det slik at vaskebjørn ikke kan komme under verandaer, skur og garasjer. Dette vil ta bort trygge steder for dem å sette opp butikk.
  5. Eliminer vannkilder: Fest utette rør og tapp for å fjerne eventuelle vannkilder, siden vaskebjørn også leter etter konstant tilgang til vann.

Profesjonell skadedyrkontroll vil implementere utprøvde forebyggingsstrategier som er unike for din situasjon for å sikre at vaskebjørnene ikke kommer tilbake når de er fjernet. Hvis du fortsatt ikke er sikker på hvorfor de dukker opp.

Fjerning og kontroll av vaskebjørn til hjemmet ditt

Med overlegne vaskebjørnbekjempelsesmetoder og de mest avanserte verktøyene og behandlingene som er tilgjengelige på det profesjonelle markedet for skadedyrbekjempelse, har ekspertene det som trengs for å kvitte deg med vaskebjørnproblemet ditt og holde det fritt for vaskebjørn året rundt. Ikke la disse skadedyrene gjøre søl på eiendommen din!

Scroll to Top