Den beste måten å bli kvitt rotter i hjemmet ditt

[ad_1]

Lær hvordan du kan bli kvitt rotter, rydde opp etter et angrep og forhindre fremtidige rotteangrep

Hvis du bor i et av de rundt 21 millioner hjemmene i USA som plages av rotter eller andre gnagere hvert år, vet du allerede hvor ødeleggende disse små skadedyrene kan være. Å gnage ledninger, komme inn i matvarer og legge igjen avføring overalt er bare noen av farene som rotter utgjør for mennesker.

I tillegg til å lage et rot, bærer rotter også på dusinvis av sykdommer som kan påvirke mennesker og kjæledyr, disse sykdommene inkluderer hantavirus og leptospirose.

For å legge til dette marerittet kan rotter avle raskt.

En enkelt hunn kan føde seks kull på fem til 12 unger hvert år. Disse valpene modnes innen fem uker, noe som gjør rask handling avgjørende for å forhindre et fullblåst angrep.

Hvordan bli kvitt rotter i huset ditt

For å bli kvitt rotter i huset ditt, er det viktig å handle ved første tegn på rotteaktivitet.

For å håndtere angrepet uten profesjonell hjelp, anbefaler US Centers for Disease Control and Prevention (CDC) å bruke tradisjonelle snapfeller for å redusere antallet rotter som bor i hjemmet.

Men gjør-det-selv-tiltak høres enklere ut enn det egentlig er. Mennesker er i faresonen for å få gnagerbårne sykdommer, så ikke bare er angrepet en grunn til bekymring, men også potensialet for å pådra seg en sykdom.

Å ringe etter profesjonell hjelp er den mest effektive måten å bli kvitt rotter og holde gnagerne ute. Skadedyrkontroll har mer enn 30 års erfaring i bransjen. Vi tilbyr en tilpasset tilnærming for raskt å få tak i ethvert angrep og nødvendig opprydding etterpå.

Rotteforebygging 101

Den beste måten å bli kvitt rotter på er å aldri slippe dem inn i huset. Selv om det er lettere sagt enn gjort – tross alt kan disse krypene passe gjennom hull så små som 20 millimeter brede – kan huseiere og leietakere ta skritt for å forhindre rotteangrep.

Noen få forebyggende tiltak å vurdere inkluderer:

 • Forsegl hjemmet: Å installere et utelukkelsessystem for en permanent barriere er den ultimate beskyttelsen.
 • Rydd i hagen: Gjengrodd vegetasjon gir ly til rotter utendørs og kan hjelpe dem med å klatre opp på hus og bygninger. Hold hagen klippet i tillegg til å trimme trær og busker for å fjerne lemmer som overhenger.
 • Sett på tettsittende søppellokk: Rotter elsker søppel. Ikke inviter dem til å finne sitt neste måltid. Legg i stedet til tettsittende lokk og hold bokser unna solen for å redusere lukter som kan tiltrekke rotter.
 • Fornye matlagring: Menneske- og kjæledyrfôr tiltrekker rotter innendørs. Eliminer potensielle matkilder ved å oppbevare alt i tykke, lufttette beholdere og oppbevare gjenstander i kjøleskapet når det er mulig.

ofte stilte spørsmål

Hvilken duft hjelper til med å holde rotter unna?

Rotter har en sterk luktesans. Bruk av visse dufter kan bidra til å avvise dem fra hjem, bygninger og eiendommer. Sterke dufter, inkludert krydret, snerpende og mentollukter kan bidra til å holde rotter unna, selv om hjemmelagde frastøtende midler sjelden er effektive. Eksempler inkluderer:

 • Kløver
 • Peppermynteolje
 • Citronella
 • Eukalyptus
 • Chilipulver
 • Møllkuler
 • Blekemiddel
 • Ammoniakk
 • Dufter fra rovdyr, som katter, ildere eller vaskebjørn

Hvordan holder du rotter unna permanent?

Permanent kontroll er avhengig av en flertrinns tilnærming, som starter med å fjerne rotter og grundig rengjøring av berørte områder. Løpende overvåking og behandlinger bidrar til å fange opp nye angrep og avhjelpe situasjonen raskt.

Å fylle hull og sprekker som gir inngangspunkter og installere profesjonelle utelukkelsessystemer fra selskaper som Cat-Guard gir en trygg, naturlig, permanent barriere for å holde rotter ute.

Hva vil få rotter til å stikke av?

Du kan høre om anekdotiske midler som ultralydenheter, som bruker lydbølger som ikke er hørbare for mennesker og kjæledyr for å avvise mus, som effektive metoder for å holde rotter unna for alltid. Imidlertid støtter lite vitenskapelig bevis bruken deres. Å adoptere et rovdyr som en katt, ilder eller slange kan hjelpe, spesielt hvis dyret etterlater en duft for å avvise rotter.

Den mest pålitelige måten å bli kvitt rotter raskt på er å ringe en fagperson som har den nødvendige ekspertisen for å fjerne, behandle og forhindre rotteangrep.

Profesjonelle rottekontroll- og eksklusjonstjenester

Selv om disse anstrengelsene kan bidra til å holde rotter unna, eller få dyrene til å tenke seg om to ganger før de går inn i hjemmet eller andre strukturer, er det ingenting som forhindrer en angrep på samme måte som profesjonelle rottekontroll- og eksklusjonstjenester.

Vårt toppforsvar, bedre kjent som Cat-Guard Exclusion Systems, er den beste måten å holde skadedyr og gnagere utenfor der de hører hjemme, permanent. Systemet består av tre nivåer, hver utformet for å forsvare bestemte områder av en struktur.

 • Øvre kattevakt: Fra toppen av vinduene i første etasje til toppen av taket, skjermer Upper Cat-Guard hjem mot gnagere som rotter, ekorn eller flaggermus. Denne tjenesten er perfekt for hjem med skorsteiner som er lettere infisert av dyreliv.
 • Nedre kattebeskyttelse: Fra vinduene i første etasje og ned til bakken, skjermer Lower Cat-Guard hjem og strukturer fra dyr som jordekorn, slanger og opossums som kommer inn eller forårsaker skade.
 • Grøftevakt: Trench-Guard sikrer at områder med lav klaring som dekk og skur er beskyttet mot stinkdyr, vaskebjørn, rotter og jordekorn. Trench-guard vil gå under overflaten for å sikre at låneskadedyr ikke kan komme inn i et hjem.

Kontakt Skadedyrkontroll for profesjonelle gnagereløsninger

Rotter bærer på sykdommer og ødelegger hjem, bedrifter og eiendommer.

Hvis du uten hell har forsøkt å kontrollere situasjonen på egenhånd, eller du ønsker å komme i forkant fra begynnelsen, kan du kontakte online eller ved å ringe 888-260-3980.

En høyt utdannet tekniker vil komme til deg og gi en grundig inspeksjon av eiendommen før du lager en fullt tilpasset plan for å bli kvitt rotter raskt og effektivt.

Om forfatteren

Joe Dingwall

Joe Dingwall er presidenten for Pest Control, en familieeid virksomhet som har levert kvalitetsskadedyrbekjempelsesløsninger til eiendommer over hele nordøst siden 1987. Med nesten et tiårs erfaring i skadedyrbekjempelsesindustrien, er Joe en ekspert på å levere effektive løsninger for håndtering av skadedyr og plagsomme dyreliv for hjem og bedrifter.

[ad_2]

Kilde

Scroll to Top