Delta i vår Buggin’ Halloween-konkurranse!


Halloween kan være 31. oktoberstmen jeg tror vi alle kan være enige om at Halloween-sesongen starter 1. oktoberst. Med det i tankene feirer Modern Pest og de andre skadedyrbekjempelsesselskapene fra Anticimex i USA denne skumle og morsomme sesongen med våre Buggin Halloween innhold.

Vi vil at du skal sende inn bilder av barna dine, kjæledyrene dine eller til og med deg selv kledd som skumle eller søte skumle krypdyr til våre Buggin Halloween bildeinnhold for en sjanse til å vinne et Amazon-gavekort.

Klar til å sende inn bildet ditt? Klikk her for å gå inn i Buggin Halloween!

I tillegg til å være en morsom måte å feire Halloween på, ønsker Modern og våre søster Anticimex-selskaper også å bringe bevissthet til våre SMART skadedyrbekjempelsessystem.

Når været avkjøles, søker rotter, mus og annet dyreliv ly fra kulden og en kilde til mat og vann for vinteren. Det siste du ønsker er at hjemmet ditt skal være deres vinteroase. Et angrep utgjør farlige trusler for både helsen og hjemmet ditt. Anticimex SMART er et intelligent, miljøvennlig skadedyrbekjempelsessystem som trådløst overvåker for mus, rotter og annet dyreliv 24/7, 365 dager i året. Eventuell aktivitet sendes tilbake til hovedkvarteret vårt, uten bruk av kameraer. SMART er et paradigmeskifte innen skadedyrbekjempelse, og det er bare Anticimex som har det.

Vil du lære mer om Anticimex SMART? Klikk her eller ring 888-976-8853

Kostyme designet? Bilde tatt? Flott! Du er klar til å gå inn Buggin Halloween! Bare Klikk her for å laste opp bildet ditt og fylle ut skjemaet. Førsteplassen vinner et Amazon-gavekort på $250. Andreplassen vinner et Amazon-gavekort på $200, og tredjeplassen vinner et Amazon-gavekort på $100. Vi er glade for å se bildene dine og holde hjemmet ditt skadedyrfritt hele året!

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

1 + 6 =

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Høsten er en tid hvor mus og rotter aktivt søker ly og mat inne i bygninger. Dette skjer spesielt når temperaturen faller, og det blir mindre mat tilgjengelig utendørs. For å unngå at gnagere inntar hjemmet ditt, er det viktig å fokusere på å sikre huset mot mus og...

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...