Table Of Contents

Add a header to begin generating the table of contents

Delta i vår Buggin’ Halloween-konkurranse!

[ad_1]

Halloween kan være 31. oktoberstmen jeg tror vi alle kan være enige om at Halloween-sesongen starter 1. oktoberst. Med det i tankene feirer Modern Pest og de andre skadedyrbekjempelsesselskapene fra Anticimex i USA denne skumle og morsomme sesongen med våre Buggin Halloween innhold.

Vi vil at du skal sende inn bilder av barna dine, kjæledyrene dine eller til og med deg selv kledd som skumle eller søte skumle krypdyr til våre Buggin Halloween bildeinnhold for en sjanse til å vinne et Amazon-gavekort.

Klar til å sende inn bildet ditt? Klikk her for å gå inn i Buggin Halloween!

I tillegg til å være en morsom måte å feire Halloween på, ønsker Modern og våre søster Anticimex-selskaper også å bringe bevissthet til våre SMART skadedyrbekjempelsessystem.

Når været avkjøles, søker rotter, mus og annet dyreliv ly fra kulden og en kilde til mat og vann for vinteren. Det siste du ønsker er at hjemmet ditt skal være deres vinteroase. Et angrep utgjør farlige trusler for både helsen og hjemmet ditt. Anticimex SMART er et intelligent, miljøvennlig skadedyrbekjempelsessystem som trådløst overvåker for mus, rotter og annet dyreliv 24/7, 365 dager i året. Eventuell aktivitet sendes tilbake til hovedkvarteret vårt, uten bruk av kameraer. SMART er et paradigmeskifte innen skadedyrbekjempelse, og det er bare Anticimex som har det.

Vil du lære mer om Anticimex SMART? Klikk her eller ring 888-976-8853

Kostyme designet? Bilde tatt? Flott! Du er klar til å gå inn Buggin Halloween! Bare Klikk her for å laste opp bildet ditt og fylle ut skjemaet. Førsteplassen vinner et Amazon-gavekort på $250. Andreplassen vinner et Amazon-gavekort på $200, og tredjeplassen vinner et Amazon-gavekort på $100. Vi er glade for å se bildene dine og holde hjemmet ditt skadedyrfritt hele året![ad_2]

Kilde

Scroll to Top