a spider on a window sill

Blokkering av inngangspunkter er nøkkelen til å eliminere edderkopper i Sør-Portland

[ad_1]

Publiseringsdato: 29. juli 2022
Kategori: Edderkopper

en edderkopp i en vinduskarm

Det er få innbyggere i South Portland som vil si: “Å, se på den søte edderkoppen i hjemmet mitt!” Generelt er ikke edderkopper velkomne gjester – selv om de fleste edderkoppene i Maine er ufarlige edderkopper.

I dag skal vi snakke om hvordan edderkopper kommer inn og hva du kan gjøre for å holde dem utenfor hjemmet ditt i Sør-Portland. Hvis du har et presserende behov for skadedyrbekjempelse av edderkopper i Sør-Portland, er det bare å hoppe over til kontaktsiden vår for umiddelbar hjelp.

Hvordan kommer edderkopper inn i hjemmet ditt? Seks typiske inngangspunkter

Det er få hjem som er forseglet tett nok til å holde vanlige edderkopper ute, så du bør ikke bli overrasket om du finner dem i hjemmet ditt. Den gode nyheten er at edderkopper ikke er så mystiske. Det er flere inngangspunkter de vanligvis bruker. Her er seks av dem:

 1. Mellomrom under dører. Hvis dørene dine ikke har dørfeier eller feierene er skadet, kan edderkopper skli rett inn.

 2. Hull i værstripen rundt ytterdører.

 3. Mellomrom rundt ledningsrør, rørleggerarbeid og andre fundamentgjennomføringer.

 4. Mellomrom rundt dør- og vindusrammer. Små edderkopper kan bruke små hull som begynner å danne seg rundt rammer over tid.

 5. Ripper eller hull i skjermer.

 6. Hull i råtnende tre.

Dette er bare noen av de mange inngangspunktene edderkopper kan bruke for å komme inn i hjemmet ditt. En detaljert inspeksjon av eksteriøret ditt er det første trinnet for å holde edderkopper ute.

Blokkering av edderkoppinngangspunkter i hjemmene

Nå som du vet hvordan edderkopper kommer inn i hjemmet ditt, la oss snakke om hvordan du kan holde dem ute.

 • Installer dørfeier.

 • Bytt ut skadet værlister og juster doble dører som fortsatt har hull etter at du har byttet ut kantlisten.

 • Bruk en fugepistol for å tette hull rundt fundamentgjennomføringer.

 • Bruk fugepistolen til å forsegle utsiden av rammer.

 • Reparer skadede skjermer. Det er videoer på nettet som hjelper deg med å finne ut hvordan du reparerer skjermene dine.

 • Bytt ut råtnende tre eller bruk fugepistolen til å fylle ut hull og tette hull.

Hvis du tar disse trinnene, vil du lage en fysisk barriere som vil gjøre det vanskeligere for edderkopper å komme inn i hjemmet ditt.

Eliminer edderkoppene i hjemmet ditt

Når du har tatt deg tid til å forsegle eksteriøret ditt, hvordan blir du kvitt edderkopper i hjemmet ditt? Her er noen forslag:

 • Fjern nett. Det dette gjør er at det sender et signal til edderkopper om at hjemmet ditt ikke er et trygt sted å lage deres nett.

 • Støv nøkkelområder, som garasjen din. Edderkopper foretrekker å lage sine nett i skitne, støvete miljøer. Hvis edderkopper kommer inn i garasjen din, er det bare et spørsmål om tid før du har edderkopper i huset ditt.

 • Reduser flueaktiviteten. Edderkopper elsker fluer. Hvis du jobber for å holde fluer borte fra hjemmet ditt, vil du fjerne en viktig matkilde. Flytt utvendige søppelbeholdere vekk fra inngangsdører og bytt ut hvite lys i inngangspartiet med gule lys. Sammen jobber disse for å forhindre at fluer henger ut der de ved et uhell kan glide inn.

 • Løs skadedyrproblemer i hjemmet ditt raskt. Alle edderkopper spiser insekter, tusenbein, tusenbein, sølvfisk, øretvister og andre vanlige skadedyr. De vil bo i et hjem som har matkilder.

Nå som du vet hvordan du blir kvitt edderkopper, er det på tide å diskutere hvordan profesjonell skadedyrbekjempelse kan gi deg enda mer kontroll over edderkopper.

Profesjonell edderkoppkontroll i Sør-Portland

Skadedyrbekjempelse året rundt tilbyr direkte og indirekte bekjempelse av edderkopper. Teknikeren din vil fjerne edderkoppnett rundt hjemmet ditt. Dette avskrekker edderkopper fra å lage nett, og det har også potensial til å fjerne edderkopppopulasjoner betydelig.

En enkelt vev kan ha 300 edderkoppegg gjemt i en liten papirsekk. Når edderkoppnettene og edderkoppsekkene har blitt behandlet, vil teknikeren din redusere insektpopulasjoner rundt hjemmet ditt som (som du vet) er edderkoppmat. Ikke bare får du edderkoppkontroll, men du får også kontroll på en lang rekke andre vanlige skadedyr.

Bor du i South Portland? Ta i så fall kontakt med oss ​​her på Big Blue Bug Solutions for skadedyrbekjempelse i boliger. Livet er mye bedre uten skadedyr.

Tagger:
edderkoppkontroll |
edderkoppforebygging |
South Portland skadedyrkontroll |[ad_2]

Kilde

Scroll to Top