Bli kvitt rotter og mus ute

Dersom du opplever at det er store mengder mus eller rotter rundt hjemmet, kan det tyde på at det er god tilgang på mat og tilgang på gode plasser for ly. For å begrense mengden rotter eller mus ute i et område er det først og fremst behov for tiltak for å begrense dette.

Frukt og bær kan fungere som en god matkilde for rotter og mus, dersom det er store mengder nedfallsfrukt i et område kan dette føre til spredning av gnagere.

Unngå å mate fugler da dette er en fantastisk matkilde for gnagere. Fugler får ofte relativt store mengder mat. Dette skaper gode muligheter for at musebestanden kan øke kraftig.

Bruk plastbinger med tettsittende lokk. Hvis det er sprukket eller hvis lokket mangler, kontakt renovasjonsselskapet for å skifte det. Søppel kan være et lett sted hvor det er store mengder mat til gnagere.

Hvordan bli kvitt mus og rotter ute

Etter at andre matkilder er begrenset ute, kan bruk av klafffeller inne i sikre bokser være et godt våpen mot gnagere utenfor. Disse må sjekkes og tømmes ofte for å kunne fange opp flere individer.

Det finnes nå også feller som tåler å brukes ute som kan slå mange ganger før de må sjekkes. Disse fellene kan være elektriske eller drevet av gasspatroner. Vi i skadedyrproffene har et lite utvalg av musefeller som vi mener er de beste på markedet i dag.

Det er ikke alltid det er mulig å bli kvitt alle mus og rotter utenfra, for det er tross alt der de bor. Men du kan hindre dem i å komme inn i huset ditt. Det gjør du ved å gjøre det vi kaller museforsegling. Mus kommer seg gjennom små hull og sprekker, og så lenge de lukter muligheten for mat, kommer de seg gjennom fantastiske små hull og sprekker. Vi anbefaler derfor å bruke en musebørste for å tette bak kledningen, tette hulrom og steder hvor musen kan klatre inn i huset.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

3 + 6 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...