Bli kvitt lopper raskt


Mens de fleste kanskje tenker lopper er utelukkende et problem for katter eller hunder, kan lopper faktisk også bite mennesker. Spørsmålet om hvordan bli kvitt lopper i huset ditt kan være mer vanligspurt av folk med dyr, men det er mulig å ha lopper selv om man ikke har et kjæledyr.

Disse små, flygende parasittene lever av blodet fra varmblodige dyr, og kan bringes inn på eiendommen din av kjæledyr eller av plagsomme dyreliv som vaskebjørn eller stinkdyr. Hvis du eller kjæledyrene dine har kløende røde nupperkan du ha et loppeangrep.

Når det gjelder bli kvitt lopper i huset ditt, du vil sannsynligvis havne i en pågående kamp. Lopper kan formere seg raskt, med hunner som er i stand til å legge mellom 20-50 egg per dag, noe som gjør det vanskelig å utrydde dette skadedyret på egen hånd.

Tips for å bli kvitt lopper i hjemmet ditt

Hvis du mistenker en loppe angrep, er det viktig å først sørge for at alle kjæledyr blir behandlet med veterinærgodkjente loppebehandlinger. Mål for kjæledyrbehandlinger de sulten voksens lopper som vil dø etter fôring av de behandlede dyrene.

Det neste steget i bli kvitt lopper i huset ditt er å mål umoden loppes med sanitæranlegg. Loppeegg og larver vil samle seg hvor som helst der kjæledyr ofte er, for eksempel sengetøy og tepper for kjæledyr. Regelmessig rengjøring av sengetøy og hyppig støvsuging kan redusere egg og begrense tilgjengeligheten av mat for larver.

Mens disse rengjøringstiltakene kan hjelpe du bli kvitt lopper i huset ditt, gjør-det-selv-metoder vil bare komme deg så langt. Den raskeste og sikreste måten å utrydde lopper i hjemmet er å samarbeide med en autorisert skadedyrbekjemper. De har verktøyene og ekspertisen som er nødvendig for å sikre at infestasjonen fjernes på riktig måte.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

8 + 13 =

Effektive tips for å utrydde stokkmaur i hjemmet ditt

Effektive tips for å utrydde stokkmaur i hjemmet ditt

Stokkmaur er en type maur som ofte finnes i skogområder og kan også invadere hjemmet ditt. Disse maurene bygger reir i råtne trestammer og kan forårsake betydelig skade på trekonstruksjoner. De er kjent for å være svært organiserte og har et hierarkisk samfunnssystem...

Mus i huset? Slik håndterer du mus og rotter effektivt

Mus i huset? Slik håndterer du mus og rotter effektivt

Mus og rotter er små gnagere som ofte finnes i bygninger og boliger. De kan være skadedyr og forårsake problemer som gnaging på ledninger, ødeleggelse av mat og smitte av sykdommer. Det er viktig å håndtere mus og rotter effektivt for å unngå skade og helseproblemer....

Små sorte maur: Hva du trenger å vite og hvordan bli kvitt dem

Små sorte maur: Hva du trenger å vite og hvordan bli kvitt dem

Små sorte maur er en vanlig type maur som ofte finnes i norske hjem. Disse maurene er veldig små, vanligvis bare noen få millimeter lange, og er svarte i fargen. De er kjent for å være veldig hardtarbeidende og organiserte. Små sorte maur er også kjent for å være...