Bekymret for maur? Slik forhindrer du et angrep denne sommeren

[ad_1]

National Pest Management Association tilbyr råd for et maurfritt hjem

FAIRFAX, Va. (21. juni 2022)– Mens sommersesongen ofte byr på strandturer, bakgårdsgrill og matlaging, tar den også imot en gjest som ingen vil ha—maur! Disse skadedyrene kan utgjøre helse- og eiendomsrisiko – fra matforurensning til kostbare skader på eiendom. Som et resultat har National Pest Management Association (NPMA) deler tips for et maurfritt hjem denne sommeren.

“Det er viktig å samarbeide med en profesjonell innen skadedyrbekjempelse siden maur er mer enn en liten plage i hjemmet,” sa Cindy Mannes, senior visepresident for offentlige anliggender for NPMA. «Noen maurarter kan forurense utsatte matvarer. Andre arter som stokkmaur kan forårsake alvorlig eiendomsskade når de går gjennom tre for å bygge reir, og de røde importerte brannmaurene vil ofte stikke når reirene deres blir forstyrret.»

Selv om de er små i størrelse, kan disse skadedyrene forårsake store problemer på eiendommen din. NPMA anbefaler følgende tips for å forhindre maurangrep i hjemmet ditt:

  • Tørk opp smuler og søl umiddelbart
  • Hold matpakker lukket eller forseglet og oppbevar produktene i tett lufttette beholdere
  • Oppbevar søppel i lukkede beholdere og fjern det regelmessig fra hjemmet
  • Tett sprekker og hull på utsiden av boligen, inkludert inngangspunkter for verktøy og rør
  • Reparer hull eller hull i vindus- og dørskjermer
  • Hold kjæledyrmat og vannfat rent
  • Skift væravisolering og reparer løs mørtel rundt kjellerfundament og vinduer

Sommeren er høysesongen for disse uønskede inntrengerne å komme til overflaten. Så det er viktig å ta de nødvendige forholdsreglene og følge nøye med på tegn på en potensiell maurangrep. Hvis du oppdager maur i hjemmet ditt, sørg for å kontakte a lisensiert skadedyrbekjemper til behandle problemet.

###

Om Skadedyrforeningen
DeNPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble etablert i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens engasjement for beskyttelse av folkehelse, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøkPestWorld.orgeller følg @PestWorld påFacebook,Twitter,Pinterest,TikTokogYouTube.[ad_2]

Kilde

Scroll to Top