stink bug on a leaf

Alt du trenger å vite om Stink Bug Control i Worcester

[ad_1]

Publiseringsdato: 1. september 2022
Kategori: Stink Bugs

stinkende insekt på et blad

Er hjemmet ditt en magnet for stinkende insekter? En måte å fortelle det på er å gå rundt innendørs på senhøsten og tidlig vinter; hvis du finner disse skadedyrene inne, er de der av en grunn. I dag skal vi snakke om stinkedyrangrep, hvorfor disse skadedyrene invaderer, og hva du bør gjøre for å holde stinkende insekter ute av Worcester-hjemmet ditt. Hvis du for øyeblikket har å gjøre med et aktivt angrep av stinkende insekter, ring oss på Big Blue Bug Solutions. Vi er eksperter på skadedyrkontroll og vil raskt fjerne disse insektene fra dine indre områder.

Få fakta om Stink Bugs

De fleste vet ikke mye om stank bugs. Hvis dette er tilfellet for deg, ikke bekymre deg. Det er bare noen få ting du virkelig trenger å vite. Den første tingen er at stinkende insekter hovedsakelig er landbruksskadedyr. I de varmere månedene av året holder de seg ute og har liten eller ingen interesse for å invadere indre rom. Det er først i løpet av høsten og vinteren de begynner å bryte seg inn i boliger i vårt område. Det andre du bør vite om stink bugs er at de kan avgi flere dufter. Bortsett fra den vanligvis stinkende lukten, produserer dette skadedyret også et feromon når det har funnet et sted å dvale for vinteren. Hvis til og med en av disse skadedyrene finner veien inn i hjemmet ditt, vil flere følge etter. De vil bli trukket inn av denne feromonduften.

Hvordan være sikker på at det er en stinkende insekt

Det er mange skadedyr som invaderer hjem her i Worcester. Hvordan kan du være sikker på at insektene i hjemmet ditt er stinkende insekter? Det hjelper å vite hvordan disse skadedyrene ser ut. En voksen stinkbug har en ¾” lang, skjoldformet kropp, og har en flekkete gråbrun farge. Disse skadedyrene vil bruke sine skjulte vinger til å surre rundt i hjemmene og kan høres på kort avstand. Når den klemmes, avgir en stinkende insekt en skarp lukt i luften. Mange sammenligner denne duften med råtne kokosnøtter. Når vi går mot vinteren, vil du begynne å se flere og flere av disse insektene rundt hjemmet ditt og kanskje legge merke til dem innendørs også. Spørsmålet er, er det noen gode forebyggingstips for å stoppe stinkende insekter, eller er profesjonell hjelp det eneste alternativet?

Hjelp! Det er mange stinkende insekter rundt hjemmet mitt

Det er en enorm forskjell mellom hvordan du eliminerer stinkende insekter og hvordan du holder disse skadedyrene borte fra hjemmet ditt. En måte å forhindre stinkende insekter på er med DIY-kontrollmetoder. Her er noen tips og triks du bør vurdere i dag.

  • Reparer skadede vindu/dørskjermer.
  • Installer dørfeier under ytterdører.
  • Tett hull, hull og sprekker i det ytre fundamentet ditt.
  • Hold uskjermede vinduer og dører lukket når de ikke er i bruk.

Hvis du har å gjøre med et aktivt angrep av stinkende insekter innendørs og trenger en rask måte å få disse skadedyrene ut på, er det absolutt beste alternativet å ansette en profesjonell.

Ring de profesjonelle for å bli kvitt stinkbugs raskt!

Når det gjelder å forebygge og eliminere stinkende insekter, har du ikke noe bedre alternativ enn å ansette ekspertene på Big Blue Bug Solutions. Vårt team av utdannede teknikere er utstyrt for å håndtere eventuelle overvintrende skadedyr i eller rundt hjemmet ditt. Vi vil gjerne bruke en stinkende insektbehandling i og rundt hjemmet ditt for å takle disse stinkende skadedyrene.

Ring nå for å bli kvitt stinkende insekter i Worcester-hjemmet ditt. Vi vil lede deg gjennom hvordan skadedyrkontroll i Worcester skal se ut og finne et alternativ som best passer dine behov.

Tagger:
stank bug forebygging |
informasjon om stinkende insekter |
stank bug kontroll |[ad_2]

Kilde

Scroll to Top