Alt du trenger å vite om kakerlakkkontroll

Publiseringsdato: 11. mars 2023
Kategori: Kakerlakker

Kakerlakker er noen av de mest plagsomme typene feil som huseiere må forholde seg til. Disse små insektene vil invadere hjemmet ditt og forårsake mange problemer for deg og din familie. Hvis du har å gjøre med kakerlakker i hjemmet ditt, er profesjonell skadedyrbekjempelse her for å hjelpe. Vi har levert eksepsjonell skadedyrkontroll i over 80 år. Vi vet hvordan vi skal takle en kakerlakkangrep, uavhengig av størrelse eller alvorlighetsgrad.

Typer kakerlakker som ofte invaderer hjem

Det er omtrent 4500 forskjellige kakerlakkarter i verden. Heldigvis har vi ikke så mange variasjoner i Connecticut. Her er en titt på noen av typene kakerlakker som huseiere mest sannsynlig vil se i husene sine:

 • Orientalske kakerlakker: Den orientalske kakerlakken har en skinnende svart kropp og kan bli omtrent en tomme lang. De liker å henge rundt i fuktige og fuktige områder, og det var slik de fikk kallenavnet “vannbug.”
 • Amerikanske kakerlakker: Den amerikanske kakerlakken er den største typen mort funnet hjem. De kan måle over to tommer lange og har rødbrune kropper. En av deres mest gjenkjennelige trekk er de to gule markeringene på hodet deres formet som to sirkler.
 • Tyske kakerlakker: Den tyske kakerlakken er en av de vanligste typene kakerlakker som finnes i restauranter og hjem. Vanligvis har den tyske kakerlakken en gyllenbrun kropp med to mørke linjer som går side om side nedover ryggen.
 • Brunbåndet kakerlakk: Denne morten er den minste kakerlakken som huseiere må forholde seg til. Når den når full modenhet, måler den bare en halv tomme lang. Den brunbåndede kakerlakken har fått navnet sitt fra de to lysebrune båndlignende markeringene som vikler seg rundt kroppen.

Disse kakerlakkene kan invadere hjemmet ditt uten at du selv er klar over det. Når du ser en i huset ditt, kan du allerede ha en alvorlig kakerlakkangrep.

Hvor farlig er det å ha kakerlakker i huset mitt?

Fordi kakerlakker ikke er i stand til å bite eller stikke mennesker, tror mange at disse insektene er ufarlige. Sannheten er at disse skitne insektene kan bære og spre et bredt spekter av bakterier og virus. Noen av sykdommene du kan få fra kakerlakker inkluderer:

 • Giardia
 • Kolera
 • Campylobacteriosis
 • Salmonellose
 • Spedalskhet
 • Dysenteri
 • Listeriose

Kakerlakker vil vanligvis spre disse sykdommene gjennom indirekte kontakt. Den vanligste måten å bli syk av mort-angrep er å komme i kontakt med mort urin eller avføring ved et uhell.

Hvorfor det er så vanskelig å bli kvitt kakerlakker

Kakerlakker er usedvanlig vanskelige skadedyr å bli kvitt. Hovedårsaken til dette er at de har høy reproduksjonsrate. En kvinnelig kakerlakk kan produsere opptil 30 nymfer hver måned i opptil 10 måneder på rad. Når antallet kakerlakker når tosifret, kan det være vanskelig å finne og eliminere alle feilene.

En annen grunn til at det er vanskelig å bli kvitt kakerlakker er at konvensjonelle plantevernmidler sjelden virker på kakerlakker. De fleste kakerlakkkjemikaliene som selges i butikker er vanligvis ikke sterke nok til å gjøre mye nytte.

Hva er den beste måten å bli kvitt kakerlakker på?

Hvis du har å gjøre med kakerlakker, ring oss i dag. Vi tilbyr skadedyrbekjempelsesløsninger i verdensklasse vi skreddersyr for å passe hver kundes behov. Kontakt oss i dag for en gratis befaring og gratis tilbud!

Scroll to Top