Alt du bør vite om Beetle Control

Hva er årsaken til at biller kommer inn i huset mitt?

Biller er som de fleste skadedyr, og kommer inn i hjem for mat og ly. Disse inntrengerne vil kose seg med mat, tepper og tre. I mange tilfeller kan du legge merke til skaden før du ser selve billen.

Disse insektene kommer også inn i hjemmene for å finne ly, spesielt når det blir kaldt. Som andre småkryp finner de veien gjennom sprekker i fundamentet eller hull rundt dører eller vinduer. Når de er inne, vil de gjemme seg flere steder, inkludert følgende:

 • Brensel
 • Møbler
 • Planter
 • Pakker

Hvis du oppdager biller i hjemmet ditt, kontakt et lokalt skadedyrfirma. Jo lenger du venter, jo mer skade vil de forårsake.

Skadene biller kan forårsake på eiendelene dine

Faren for biller på eiendommen din avhenger av hva den forbruker. Hjemmebiller leter etter stoff, mat eller ved å spise. Ulike biller kan komme inn i huset ditt på jakt etter disse produktene og kan forårsake betydelig skade på eiendelene dine i prosessen.

Av de stoffkrevende skadedyrene er det mest vanlig å finne teppebiller i hjemmet ditt. Dette insektet lever av ulike materialer som utgjør klær, inkludert ull, pels, filt, silke, fjær, skinn og lær. De unngår vanligvis polyester og rayon, men kan angripe disse produktene hvis de inneholder ull.

Biller som spiser mat kalles ofte pantrybiller. Det finnes ulike typer av disse billene, og de fleste har lignende matvaner. Som navnet tilsier, kan du finne disse insektene inne i et spiskammer hvor du oppbevarer mat.

Vedborende biller er det nest farligste insektet for treet i hjemmet ditt. Skaden avhenger av faktorer som inkluderer tresort og fuktigheten i treet. Hvis disse billene kommer inn i huset ditt, kan de forårsake skade på gulv, møbler og trepanel.

Hvorfor har jeg biller i pantryet mitt?

Mens stoff- og treinfiserte biller forårsaker skade på eiendommen din, vil pantrybiller bare spise maten din. Noen ganger kalt lagrede produkt-skadedyr, kommer disse billene inn i hjemmet gjennom en infisert pakke med mat.

Hvilken type mat som biller spiser avhenger av den spesifikke arten. De fleste spiser korn og nøtter. Maten i fare varierer imidlertid fra godteri og kjeks til sjokolade. De typene biller som kan invadere pantryet ditt inkluderer følgende:

 • Lagerbille
 • Saget kornbille
 • Handelskornbille
 • Forvirret melbille
 • Rød melbille
 • Apotekbille
 • Sigarettbille

I de fleste tilfeller spredte pantrybiller seg raskt til andre matpakker. Hvis du oppdager biller i pantryet ditt, bør du inspisere alle matpakker nøye og kaste ut alle som inneholder disse insektene. Å utrydde biller kan være vanskelig, men et pålitelig skadedyrbekjempelsesfirma kan hjelpe.

Hvorfor du bør ringe proffene om biller i hjemmet ditt

Biller kan forårsake skade på stoff eller tre i hjemmet ditt og angripe maten i pantryet ditt. Den beste måten å løse problemet på er med hjelp fra et profesjonelt skadedyrbekjempelsesfirma. Vi vil inspisere hjemmet ditt for å finne alle skadedyr, gi behandlinger for å fjerne dem og følge opp for å sikre at de ikke kommer tilbake. Ring oss i dag hvis du trenger å fjerne skadedyr fra hjemmet ditt.

Scroll to Top