silverfish on a book

Æsj! Det er så mange sølvfisk i hjemmet mitt i Sør-Portland

[ad_1]

Publiseringsdato: 26. september 2022
Kategori: Sølvfisk

sølvfisk på en bok

En av de mest irriterende skadedyrene i South Portland er sølvfisken. Disse små insektene elsker å invadere hjem i området vårt og er i stand til å reprodusere seg raskt. Hvis du har lagt merke til en tilstrømning av disse skadedyrene rundt oppholdsrommene dine, er du på rett sted; vi er eksperter på sølvfisk. Her er hva du bør vite om sølvfisken i South Portland og hvilke problemer de forårsaker innendørs. Hvis du leter etter en rask løsning for å gi disse feilene oppstarten, ring teamet vårt på Big Blue Bug Solutions. Vi vil gjerne besøke hjemmet ditt og foreslå en behandlingsplan for å få ut sølvfisk raskt.

Hva er disse små sølvfeilene?

Sølvfisk er et av de enkleste og vanskeligste insektene å identifisere. Hvis dette er forvirrende, la oss forklare. Sølvfisk er blant de mest unike insektene. De er ¾” lange, sølv til brune, har to lange antenner, tre bustlignende haler og er formet som en fisk. Grunnen til at de er vanskelige å identifisere er at de er gode til å gjemme seg. Spørsmålet er, hvor gjemmer sølvfisk seg? Å vite hvordan du oppdager disse skadedyrene innendørs er avgjørende hvis du vil vite om du har et aktivt angrep eller ikke.

Skjulesteder for sølvfisk

Sølvfisk er vanskelig å identifisere her i Sør-Portland. Dette er hovedsakelig på grunn av hvor de gjemmer seg. Hvor gjemmer sølvfisk seg? De gjemmer seg innendørs inne i tette sprekker og sprekker. Det er først om natten de dukker opp og skaper trøbbel. Mens du ser deg rundt etter disse skadedyrene i løpet av dagen, bruk en lommelykt for å sjekke mørke områder. Hvis du har problemer med å identifisere sølvfisk innendørs, la fagfolkene hos Big Blue Bug Solutions utføre en detaljert inspeksjon. Vi har opplæringen og utstyret som trengs for å oppdage disse plagsomme insektene innendørs og vil gjerne sette vår erfaring i bruk for deg.

Sølvfiskskade: Slik forhindrer du kostbare reparasjoner

Sølvfisk er ikke farlige insekter. Selv om de biter, biter de sjelden folk. Sølvfisk biter klær, tekstiler og andre gjenstander og matvarer som er rike på karbohydrater og proteiner. Selv om denne dietten er avgjørende for dette skadedyrets overlevelse, betyr det problemer for deg og din eiendom. Sølvfiskangrep fører ofte til skadede klær, tepper, møbler og andre polstrede eller stoffbaserte gjenstander. Den eneste måten å sikre at hjemmet ditt forblir trygt fra plagsomme sølvfisk er å sette på plass noen forebyggingstips. Her er noen du kan prøve i dag:

  • Bruk litt silikonmasse for å fylle ut hull, hull og sprekker rundt hjemmets ytre fundament.
  • Sørg for at alle vinduer/dører er beskyttet med værfjerning.
  • Installer dørfeier under ubeskyttede ytterdører.
  • Fiks lekk rør og inventar i og rundt hjemmet ditt.
  • Reduser luftfuktigheten innendørs ved å bruke en avfukter.
  • Eliminer kilder til vannoppbygging innendørs.
  • Rydd et fem fots område rundt hjemmet ditt for å holde ting tørre.

Profesjonell sølvfiskkontroll for hjem i Sør-Portland

For å unngå sølvfisk i huset ditt eller for å håndtere et eksisterende angrep, la ekspertene på Big Blue Bug Solutions hjelpe til. Teamet vårt har vært i bransjen i mer enn 80 år, og vi er den personlige leverandøren av skadedyrbekjempelse på den berømte Gillette Stadium. Hvis du vil ha førsteklasses skadedyrkontroll i Sør-Portland, er vi det beste alternativet for jobben. Vi vil sende en tekniker din vei ASAP for å håndtere sølvfisk og andre skadedyr som forårsaker problemer for deg og ditt hjem.

Ring i dag for å finne ut mer om våre omfattende skadedyrkontrolltjenester og finne ut hvorfor Big Blue Bug Solutions er ditt absolutt beste alternativ for skadedyrkontroll i South Portland.

Tagger:
sølvfisk |
sølvfisk kontroll og forebygging |
sølvfisk kontroll |[ad_2]

Kilde

Scroll to Top