3 tegn på at du kan ha en kakerlakkangrep

Et bredt utvalg av husholdningsskadedyr kan skape kaos i hjem over hele Amerika hvert år. Å finne tilstedeværelsen av disse insektene eller andre typer skadedyr kan være svært plagsomt. Det er ingen stor overraskelse at flertallet av huseiere ønsker å ta vare på disse skadedyrene raskt. Noen typer insekter som kakerlakker kan imidlertid ikke være enkle å oppdage på grunn av deres spesielle atferdsmønstre. Hvorfor er kakerlakker problematiske og hvordan kan du gjenkjenne et mulig angrep? Vi vil ta opp disse spørsmålene mer detaljert nedenfor.

Hvorfor er kakerlakker problematiske?

Selv om ikke alle skadedyr utgjør alvorlige trusler mot mennesker, er kakerlakker ikke godt likt av flere grunner. Til å begynne med har kakerlakker en tendens til å infiltrere matforsyningen til hjemmene de angriper. Siden de er urene insekter, ønsker du ikke å spise mat som har blitt forurenset av kakerlakker. Dette kan føre til mye sløsing. Kakerlakker etterlater også avføringsrester som kan være forurenset med ulike typer bakterier, noe som gjør dem til en trussel mot renslighet og sanitærforhold i hjemmet ditt.

Tre tegn på kakerlakkangrep

Å oppdage tilstedeværelsen av en faktisk kakerlakkangrep er ikke alltid en lett oppgave. Hovedgrunnen til å oppdage deres tilstedeværelse er ikke lett, er fordi kakerlakker er nattaktive insekter som forblir godt skjult i løpet av dagen. De vil sannsynligvis bare være aktive om natten mens du sover, noe som gjør det usannsynlig at du vil oppdage et problem tidlig. Det er imidlertid tre vanlige tegn på kakerlakkangrep som du bør holde øye med, som følger nedenfor.

Ubehagelig muggen lukt

Det er en bred rekke kakerlakkarter. Noen varianter av kakerlakker gir en ubehagelig lukt. Denne lukten har blitt beskrevet av noen som en muggen eller fet lukt som er mildt støtende. Dette kan være et av de første tegnene på at kakerlakker eksisterer og kan formere seg i hjemmet.

Tilstedeværelse av kakerlakkavføring

Kakerlakker spiser og gjør ofte avføring gjennom hele livet. Uansett hvilke områder de kryper gjennom vil ofte være strødd med tørket avføring som de etterlater seg. Siden de foretrekker å forbli godt skjult, kan du finne disse avføringene langs veggsprekkene eller i andre mindre reiste områder i hjemmet.

Å se en kakerlakk om dagen

Siden kakerlakker er nattaktive insekter, er det svært usannsynlig å se en krype rundt hjemmet ditt i løpet av dagslyset. Hvis du ser en kakerlakk i løpet av dagen, kan du nesten satse på at du har et potensielt betydelig angrep. I tilfeller hvor antallet kakerlakker tilstede er ganske stort, kan de endre sin nattlige oppførsel og begynne å komme ut på dagtid på jakt etter mat eller vann.

Å håndtere husholdningsskadedyr på egen hånd kan være overveldende for mange mennesker. Hvis du opplever problemer med kakerlakker eller andre vanlige husholdningsskadedyr, vennligst kontakt en profesjonell skadedyrbekjemper med en gang.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

9 + 5 =

Små sorte maur: Hva du trenger å vite og hvordan bli kvitt dem

Små sorte maur: Hva du trenger å vite og hvordan bli kvitt dem

Små sorte maur er en vanlig type maur som ofte finnes i norske hjem. Disse maurene er veldig små, vanligvis bare noen få millimeter lange, og er svarte i fargen. De er kjent for å være veldig hardtarbeidende og organiserte. Små sorte maur er også kjent for å være...

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Høsten er en tid hvor mus og rotter aktivt søker ly og mat inne i bygninger. Dette skjer spesielt når temperaturen faller, og det blir mindre mat tilgjengelig utendørs. For å unngå at gnagere inntar hjemmet ditt, er det viktig å fokusere på å sikre huset mot mus og...

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...